Expertise

Bij VieDenta Kliniek werken professionals met elk hun eigen expertise. Hierdoor bieden wij behandelingen en persoonlijk maatwerk van het hoogste niveau en ben je bij onze kliniek altijd op de juiste plek. Ons team streeft er niet alleen naar dat jij naar huis gaat met een gezond, maar óók een mooi gebit.

tandarts, angstcoach

Persoonlijke aandacht

Bij VieDenta Kliniek zorgen wij er graag voor dat jij je vanaf het eerste moment meteen op je gemak voelt. Wij bieden een luisterend oor en samen kiezen we voor de best passende behandeling.

Je persoonlijke zorgconsulente helpt je bij al jouw vragen en staat dagelijks voor je klaar!

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Wat heeft VieDenta Kliniek jou te bieden?

Narcose tandarts

Angst voor de tandarts? Een behandeling onder narcose bij de narcose tandarts biedt uitkomst. Krijg niets mee van de behandeling en word wakker met een mooi en gezond gebit.

Narcose tandarts

Mooie glimlach

Wij gunnen jou die stralende lach en kijken altijd naar de oplossing die het beste past bij jouw gebit, maar ook zeker bij jouw wensen. Elk gebit is uniek en heeft een eigen behandeling nodig.

Glimlach

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd

Goed bezig, jij denkt erover om een adviesgesprek in onze kliniek in te plannen! Bij VieDenta Kliniek zorgen wij er graag voor dat jij je vanaf het eerste moment meteen op je gemak voelt. Het is wel zo fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom leggen wij hiernaast stap voor stap aan je uit wat het precies inhoudt wanneer jij een adviesgesprek in onze kliniek inplant.

Jullie ervaringen én verhalen

Voordat je bij ons in behandeling gaat, is het vaak fijn om verhalen te lezen van anderen die jou voorgingen in onze kliniek. Elke mening telt en wij kunnen het dan ook enorm waarderen als mensen hun verhaal willen delen op onze pagina. Laat je dan ook vooral inspireren door de verhalen die je hier kunt lezen!

VieDenta Kliniek is aangesloten bij:

Nadieh

Ik had één grote wens: Op mijn bruiloft wil ik foto's MET een grote glimlach

Ik vul het contactformulier in op de site van VieDenta kliniek. Zal ik hem gaan versturen? Meerdere malen sluit ik mijn laptop, doe hem weer open, totdat ik de knoop doorhak en besluit op verzenden te drukken. Waar ik denk dat het nog wel eventjes duurt voordat ik word uitgenodigd voor een gespre...

95% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan!

Dhr. Berrevoets

10/10

Via het internet kwam ik uit bij VieDenta Kliniek. Het was wel een hele reis, maar dat maakte me niet uit. Vanaf de binnenkomst wist ik al dat ik goed zat. Iedereen daar was vriendelijk. De rust en de vriendelijke benadering deed erg goed. Zo goed dat ik direct al wist dat dit het, na 40 jaar geen tandarts gezien te hebben, moest worden.

Neem contact met ons op

Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Vul gemakkelijk onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op! Je mag uiteraard ook altijd direct bellen via 085 – 01 33 500

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Noord-Brabant)

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen (Limburg)

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Hidden

VieDenta Kliniek zorgconsulente

Onze vestigingen

VieDenta Kliniek Oirschot
VieDenta Kliniek

Oirschot, Noord-Brabant

VieDenta Kliniek Oirschot
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot

VieDenta Kliniek

Nieuw-Bergen, Limburg

VieDenta Kliniek Nieuw-Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Nieuw-Bergen